Ünnepeljen velünk!

Új fejezetet nyitottunk klinikánk történetében, amit szeretnénk megünnepelni. Méghozzá úgy, hogy az ajándékot mi adjuk: egy csokorra való kedvezményt és egyéb meglepetéseket nyújtunk át Önnek!

  • 10-40%-os engedményt adunk egy sor beavatkozásunkból – a fogkő-eltávolítástól a csúcsminőségű Nobel Replace-szel kivitelezett implantációig.
  • Ha belevág kedvezményes kezeléseink bármelyikébe, jóváírjuk a konzultáció és a panorámaröntgen díját.

Éljen fantasztikus nyitási ajánlatunkkal, hogy Ön is új fejezetet nyithasson a saját életében és visszakaphassa magabiztos mosolyát, az önfeledtség élményét, a fiatalosság varázsát!

Válasszon kedvezményes kezeléseink közül!

Esztétikai kezelések

Rendelői fogfehérítés és fogkő-eltávolítás

-20-40%

Tiszta, ragyogó fogsorra, egészséges ínyre, üde leheletre vágyik? A fogkövet megcélzó teljes depurálást most 40%-kal, a makacs elszíneződéseket is eltávolító rendelői fogfehérítést pedig 20%-kal kedvezőbb áron kínáljuk!

Rutinkezelések

Fogtömés, foghúzás, élpótlás

-20%

A szuvasodának indult fog kezelésére időtálló és észrevehetetlen esztétikus fogtömést használunk. A húzásra ítélt fogakat gyorsan, szakszerűen, fájdalom- mentesen távolítjuk el. A szerencsétlen baleset, koccanás eredményeként csorbult fog esztétikáját élpótlással állítjuk vissza.

Implantáció

prémiumkategóriás technológiákkal

-10%

Ha a Nobel Replace-t választja, 10% kedvezményt adunk az implantátumfelépítményből és a ráhelyezett fémkerámia vagy cirkónium koronából; továbbá elengedjük az implantátumfelszabadítás árát, valamint a végleges pótlásra kettő helyett öt év garanciát vállalunk!

Jóváírás

konzultációra és panorámaröntgenre

0 Ft

Ha úgy dönt, hogy belevág a fogászati problémájára megoldást jelentő kezelésbe, akciónk keretében most az állapotfelméréssel egybekötött konzultáció, valamint a panorámaröntgen díját jóváírjuk a kezelés költségéből.

Kezelés Kedvezményes ár
Konzultációs csomag (szájvizsgálat, rákszűrés, kezelési terv, digitális panorámaröntgen) 10.000 Ft
INGYEN*
Diagnosztikai csomag (fénykép és lenyomat, szájvizsgálat, rákszűrés, kezelési terv, digitális panorámaröntgen) 22.000 Ft
INGYEN*
Szájhigiénés kezelés (fogkő-eltávolítás) 18.000 Ft
10.800 Ft
Rendelői professzionális fogfehérítés 90.000 Ft
72.000 Ft
Esztétikus tömés 23.900 Ft-tól
19.120 Ft-tól
Fogeltávolítás 15.000 Ft
12.000 Ft
Implantátum fej (Nobel Replace) 105.000 Ft
94.500 Ft-tól
Implantátumra csavarozott felépítmény 69.000 Ft
62.100 Ft-tól
Implantátumfelszabadítás 8.000 Ft
INGYEN*

* E tételek díját megkezdett kezelés esetén a végösszegből jóváírjuk!
Amennyiben magával vinné az elkészült felvételt, 6.500 Ft egyszeri díjat számolunk fel!

Kedves Pácienseink!

A feltüntetett árlista tájékoztató jellegű. Speciális igények esetén személyre szabott árképzést alkalmazunk. Mivel minden esetben hiteles kommunikációra, korrektségre törekszünk, így a részletes kezelési tervben a beavatkozás várható végösszegéről is nyilatkozunk. Nálunk nem érik kellemetlen meglepetések fizetéskor! Átlátható árképzésünk mellett az elkészült munkáinkra garanciát is vállalunk!

Bejelentkezem ingyenes konzultációra

Nobel Replace – a fogimplantátumok királynője

A rendelőnkben elérhető Nobel Replace számos fejlesztés eredményeként tökéletesedett. A magas minőségű implantátumrendszer szövetbarát, komfortos, stabil és rendkívül tartós. A speciális csavar egyszerűen és pontosan helyezhető be, így a csont gyorsan regenerálódik. A felépítmény az implantátum körüli lágyrészek szebb és biztosabb gyógyulását teszi lehetővé, kialakításának köszönhetően pedig esztétikus, természetes hatású pótlás helyezhető rá, ami visszaadja a saját fog élményét!

A Nobel Replace implantátummal végzett eljárások sikerrátája rendkívül magas, közel 100%, nem csoda hát, hogy ez a világ legtöbbet használt implantációs rendszere.

Nobel – a tökéletesség szinonimája az implantátumok világában!

A Nobel Biocare több mint 40 éves múlttal büszkélkedhet a helyreállító és esztétikai fogászat terén végzett kutatásokban és fejlesztésekben. A svéd cég készítette az első fogászati implantátumot. Szakemberei azóta is szinte napról napra újabb technológiákat vezetnek be, forradalmi ötletekkel állnak elő, nem véletlen, hogy a Nobel Biocare hosszú ideje a világ elsőszámú fogászati implantátumgyártója, mindig is több lépéssel riválisai előtt járva.

Nobel – a tökéletesség szinonimája az implantátumok világában!

A Nobel Biocare több mint 40 éves múlttal büszkélkedhet a helyreállító és esztétikai fogászat terén végzett kutatásokban és fejlesztésekben. A svéd cég készítette az első fogászati implantátumot. Szakemberei azóta is szinte napról napra újabb technológiákat vezetnek be, forradalmi ötletekkel állnak elő, nem véletlen, hogy a Nobel Biocare hosszú ideje a világ elsőszámú fogászati implantátumgyártója, mindig is több lépéssel riválisai előtt járva.

Spóroljon, de ne a minőségen!

Kalkulációnk csak egy példa, arra az esetre, ha Ön a prémium minőségű NOBEL implantátumot és hozzá a cirkónium felépítményt, valamint a cirkónium koronát választja. A megtakarítás mértéke az igények szerint alakul.

Eredeti árak:

Konzultáció, panorámaröntgen,
kezelési terv: 10.000 Ft

Nobel Replace implantátum csavar: 160.000 Ft

Implantátum fej (Procera csavarozott): 138.500 Ft

Implantátumfelszabadítás: 8.000 Ft

Cirkónium korona: 92.000 Ft

Összesen: 408.500 Ft

Akciós árak:

Konzultáció, panorámaröntgen,
kezelési terv: 0 Ft

Nobel Replace implantátum csavar: 160.000 Ft

Implantátum fej (Procera csavarozott): 124.650 Ft

Implantátumfelszabadítás: 0 Ft

Cirkónium korona: 82.800 Ft

Összesen: 367.450 Ft

Megtakarítás

41.050 Ft

Az Ön mosolya a mi hivatásunk!

Stabil, összetartó és elkötelezett csapatunk kiemelkedő szakmai színvonalat képvisel. Orvosaink magasan képzettek, motiváltak, egytől egyig szakterületük specialistái. Asszisztenseink, dentálhigiénikusaink naprakész tudással bíró, munkájukra igényes szakemberek. Kollégáink segítik, támogatják egymást, folyamatosan együttműködnek annak érdekében, hogy pácienseink mindenkor a legjobbat kapják!

Miért az Azurdent?

  • Klinikánk történetének első öt évében főként nyugat-európai pácienseket láttunk el. Az ez idő alatt kidolgozott hathatós szakmai és ügyfélkezelési metódusokat hazai pácienseink kezelésénél is alkalmazzuk.
  • Exkluzív kialakítású rendelőnk a nyugat-európai igényeknek megfelelő infrastruktúrával, vadonatúj gépparkkal bír.
  • Folyamatosan kiemelkedő minőséget képviselünk, nem kötünk kompromisszumot, ami szolgáltatásaink színvonalát illeti.
  • Teljes körű fogászati ellátásra szakosodtunk, kiváló szakembereink a fogászat minden területét képviselik.
  • Arra törekszünk, hogy mind egyénileg, mind csapatként napról napra fejlődjünk, és a legjobbat hozzuk ki magunkból és egymásból.
  • Számunkra a munka során való együttműködés, a csapatkohézió alapkövetelmény; ez sikerünk és hatékonyságunk egyik titka!
  • Hitvallásunk fél évtizede változatlan: mi embereket kezelünk, nem fogakat! Elégedetté tenni pácienseinket, ez a fő célunk; mosolyt varázsolni az arcukra, ez a hivatásunk!

Bejelentkezem