A modern fogorvoslásban uralkodó szemléletnek megfelelően fő célunk a megelőzés, illetve már kialakult probléma esetén az időben megkezdett kezelés. Ezért is bátorítjuk arra pácienseinket, hogy még ha panaszmentesek is, félévente, évente keressenek fel bennünket egy alapos kivizsgálásra, állapotfelmérésre. De probléma esetén is mindig ez az első lépés, hiszen a pontos diagnózis a megfelelő kezelés előfeltétele.

Dióhéjban a kezelésről

  • A fogak mellett a szájüreg egészének állapotát is vizsgáljuk.
  • A szükséges kezelésekről terve(ke)t írunk, költségvetést készítünk. Minden lehetőségről részletes tájékoztatást nyújtunk.
  • A konzultáció során bemutató fogpótlások segítségével szemléltetni tudjuk a várható kész fogművek esztétikáját, illetve szájápolási tanácsokat is adunk.
  • A vizsgálat szerves részét képezi a góckutatás, valamint a sztomato-onkológiai szűrés.

Mi történik a vizsgálaton?

A találkozó során feltérképezzük a fogak és lágyrészek állapotát, valamint megvizsgáljuk a problémás helyeket a szájban. A vizsgálat szerves részét képezi a góckutatás, valamint a stomato-onkológiai szűrés, hiszen a szájüregi rákok esetében a korai észlelés, a daganatmegelőző állapotok felismerésének jelentősége óriási; akár teljes gyógyulást is elérhetünk.

A konzultáció során megismerjük pácienseink panaszait, a vizsgálat és a röntgenfelvételek értékelése után pontos képet kapunk a fogak és a teljes szájüreg állapotáról. Figyelembe véve az egyéni kéréseket, igényeket és lehetőségeket, megbeszéljük a szóba jövő megoldásokat. Elmondjuk, melyik módszer mivel jár úgy az alkalmazott technológiák, mint a költségek terén, és milyen eredményt garantál, így a páciens megalapozottan dönthet a számára minden szempontból megfelelő és vállalható megoldás mellett.

Miért dönt jól az, aki részt vesz állapotfelmérésünkön?

  • Mert alaposan kivizsgáljuk, így pontos képet kaphat fennálló fogászati és egyéb szájüregi problémáiról, valamint a lehetséges megoldási módokról.
  • Mert benyomásokat szerez: képet kap rendelőnk felszereltségéről, a nálunk uralkodó légkörről, megismeri munkatársainkat, a problémája orvoslására hivatott szakembereket.
  • Mert felteheti kérdéseit, megoszthatja aggályait, így a kezelőorvosnak alkalma nyílik arra, hogy eloszlassa kétségeit, félelmeit.
  • Mert személyre szabott, részletes kezelési terve(ke)t és pontos, írásban kiadott költségtervezetet kap.
  • A kapott információk birtokában minden szempontra kiterjedő mérlegelés után hozhat megalapozott döntést, így a későbbi kellemetlen meglepetéseket, csalódásokat minimalizáljuk vagy teljesen kizárjuk.

Bejelentkezem

Dekoráció Dekoráció