Orvoscsaládból származik, mindig is orvosnak készült. Rajzolt, szobrászkodott, a kreatív alkotás, a manualitás kiemelten fontos számára. A fogászat gyógyítás, ugyanakkor „szobrászmunka” is kicsiben, mondja.

A Semmelweis Egyetemen diplomázott 2001-ben. Évekig dolgozott a területi ellátásban, ahol szerteágazó tapasztalatokra és komoly gyakorlatra tett szert. Hogy még tovább fejlődhessen, magánpraxisba kezdett. Eleinte az esztétikai fogászat területén ténykedett, ahol kiélhette alkotóvágyát; fokozatosan nyitott a mind nagyobb volumenű esetek felé.
Kiemelkedően sok sikeres beavatkozással büszkélkedhet, óriási rutinnal végzi a teljes szájrehabilitációs eljárásokat és az esztétikai átalakításokat. A fogmegtartó, fogpótló kezeléseken (tömés, gyökérkezelés; héjak, fogbetétek, fix és rögzített pótlások készítése) túl szájsebészeti gyakorlattal is bír. Ez komplex látásmódot ad, ami szerinte teljes restaurációnál elengedhetetlen, hiszen a protetikus az, akinél összefutnak a szálak, aki a több szakterületet érintő folyamatot átlátja; nála kezdődik és végződik a kezelés.

Munkája fő szépsége, hogy igen rövid idő jelentős életminőség-javulást érhet el mások életében. A beavatkozások során fájdalommentes és precíz ellátásra törekszik, valamint arra, hogy a páciens igényei és a szakmai lehetőségek harmóniába kerüljenek.

Szakmai magabiztossága meggyőző, őszintesége, szavahihetősége megnyerő; amit ígér, azt teljesíti. Komoly emberi értéke a türelme és empátiája, az, hogy rászánja az időt a páciens tájékoztatására, szorongásai oldására. Mivel ez egy igen intim kapcsolat, elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia, bizalom, mondja; csak így lehet sikeres az együttműködés.

Belső igénye a folyamatos fejlődés. Célja a digitális fogászatban való jártasság megszerzése, az intraorális szkenner használatának elsajátítása, és szívesen elmélyedne a számítógépes mosolytervezésben is.

Az Azurdentben megtalálta a helyét és mindazt, ami szakmailag boldoggá teszi. Csapatban dolgozhat, jól képzett, elhivatott emberekkel, akiket egy közös cél vezérel: a páciens elégedettsége.

Dekoráció