Klinikánk főorvosa, dr. Péter György sokáig műszaki pályára készült, de belátta, hogy számára túl száraz lenne a mérnöki szakma. A biológia is érdekelte, így felmerült az orvosi pálya, ám az általános orvoslás nem egyezett személyiségével. A fogorvoslás jó kompromisszumos megoldásnak tűnt, hiszen a műszaki érdeklődés és a biológia szeretete ezen a területen összefonódik. Diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte 2001-ben. Szakterülete a teljes körű fogászati rehabilitációk kivitelezése, a fogászati implantátumok beültetése, illetve az ehhez kapcsolódó sebészeti beavatkozások.

Óriási tapasztalattal rendelkezik az azonnal terhelhető implantátumok terén, az országban ő végzi az egyik legnagyobb számban az All-on-4 koncepciót alkalmazó szájsebészeti beavatkozásokat. Specialitásai közé tartozik a CAD/CAM technológiával készült implantátumos fogpótlások széles skálája (cirkon, titán, fémkerámia, BioHPP stb. anyagokból), a csontpótlás, illetve a bölcsességfog-eltávolítás. Kizárólag prémium kategóriás rendszerekkel dolgozik.

A hazai és nemzetközi kongresszusok, továbbképzések rendszeres résztvevője, mert tudja, hogy csakis folyamatos fejlődéssel lehet a szakma élvonalában maradni, különösen a rendkívül dinamikusan fejlődő szájsebészet területén.

A szájsebészeti és implantációs kezelésektől napjainkban is tartanak a páciensek, annak ellenére, hogy ma már ezek a beavatkozások is fájdalommentesen és teljes biztonsággal végezhetők. A félelem leküzdése érdekében Dr. Péter nagy hangsúlyt fektet a nyugodt, harmonikus és derűs légkör kialakítására, a bizalommal teli orvos-beteg kapcsolat megteremtésére. A legnagyobb siker számára az, amikor munkájával minőségi javulást hoz a páciensek életébe, akik a beavatkozások eredményeként nemcsak rágóképességüket nyerik vissza, de önbizalmukat, szociális életüket is.

Dekoráció