Tizennégy éves kora óta készül a fogorvosi pályára, mert felmérte, hogy mindaz, ami számára fontos – a másokon segítés, a kreativitást igénylő tevékenységek, az esztétika, és mint tudomány, a biológia – a fogorvoslásban ötvöződik.

2008 és 2014 között volt a Semmelweis Egyetem hallgatója. 2016 óta rendszeresen végzett maxillofaciális sebészeti beavatkozásokat a Honvéd Kórházban; a mai napig vállal ott ügyeletet. A komplex műtétek során szerzett tapasztalatok komoly szakmai magabiztossággal vértezték fel.
Erasmus ösztöndíjat nyert, aminek köszönhetően Németországban folytathatott tanulmányokat. Az ott elsajátított szemléletet a mai napig hasznosítja: munkáját aprólékos tervezés, precíz és magas színvonalú kivitelezés jellemzi.

A klinika 2014-es megnyitása óta a csapat része. A rendelő pácienskörét sokáig szinte kizárólag külföldiek alkották. A fogászati turizmusban kívánatos munkamódszer – gyorsaság, hatékonyság, azonnali döntések – tökéletesen illik hozzá, őt a kihívások lelkesítik, motiválják. Hatalmas a teherbírása, minden napja mozgalmas.
Az általában teljes körű szájrehabilitációra érkező külföldi páciensek ellátása széles körű szakmai rálátást, több területen való jártasságot igényel. Számára ez sem probléma: mindig azt nézi, mi újat tanulhat még.
A nagy szájsebészeti műtéteket – csontpótlás, implantáció, All-on-4 –, valamint az implantátumok ideális környezetét megteremtő ínyplasztikai beavatkozásokat végzi a legszívesebben. Mind többet foglalkozik az implantációs protetikával, számára ez a szájsebészet legizgalmasabb területe, funkció és esztétika ötvözése.

A szakma tudomány része is érdekli: kutatásokat folytat, konferenciákon maxillofacialis sebészet témakörben tart előadásokat. A Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság kongresszusain több ízben jelent meg előadóként, 2017-ben prezentációjával első helyezést ért el.

Dekoráció