Mindig is gyógyítani szeretett volna; gimnáziumban már célirányosan a fogorvosi pályára készült, érezte, hogy ezen a területen kiteljesedhet. A Semmelweis Egyetemre járt. Évfolyamelső volt, köztársasági ösztöndíjban részesült, teljesítményét az intézmény Dr. Balog Károly Emlékérem dicsérettel jutalmazta. 2014-ben summa cum laude minősítéssel diplomázott, szakvizsgáját 2017-ben tette le. A szakképesítés megszerzése alatt az egyetemen dolgozott, ahol a mindennapi kezelések mellett ügyeleti ellátásban is részt vett, illetve magyar, angol és német nyelvű csoportokat oktatott.
A szakvizsga megszerzése után a fogászati turizmusban vállalt szerepet. A fogászat ezen válfaja a helyzet koncentráltsága miatt gyorsaságot, határozottságot és komoly szakmai rálátást kíván, de dr. Fendriket a kihívás vonzza és motiválja.

A lehető legprecízebb munkára törekszik. Empátiával, türelemmel áll a páciensekhez, időt szán a tájékoztatásra, a bizalommal teli, nyugodt légkör megteremtésére, amely nélkül nincs siker.  

A hagyományos fogpótlások készítésén túl All-on-4 beavatkozásokat is végez. Ez az innovatív módszer mind a szájsebésztől, mind a protetikustól újfajta szemléletet, megközelítést kíván, temérdek tanulást és tapasztalást igényel. Nagy számban lát el gyökérkezelésre szoruló pácienseket is, egyelőre a hagyományos metódust alkalmazva. A digitális fogászat mellett ez az a terület, amely szerinte töretlenül fejlődik. Fő szakmai célkitűzése a digitális eszközök – például az intraorális szkenner – alkalmazásában, illetve a mikroszkóp alatt végzett gyökérkezelésben való jártasság megszerzése.

Dekoráció